FENG SHUI ČIŠĆENJE

FENG SHUI ČIŠĆENJE PROSTORA
Nakon samog upoznavanja sa temeljima da bi uopće krenuli sa Feng shui-em prvi korak za njegovu uspješnu primjenu je uklanjanje nereda - kako fizičkog tako i energetskog te je potrebno razumijevanje što nam nered donosi/odnosi u/iz života. Jer zaista postoje dvije kuće - mi sami i naš fizički dom. Svaka promjena unutar našeg prostora također nam donosi promjene u nama, pa je najbolje započeti sa čišćenjem sa razumijevanjem tijeka energije.
Feng shui čišćenje nam osigurava slobodan protok energija oko nas i u nama. Ujedno nam dopušta da nakon toga naš prostor započnemo usklađivati sa nama po svim principima ove metode. 

FENG SHUI FIZIČKO ČIŠĆENJE PROSTORA
Kroz fizičko raščišćavanje nereda pokrećemo energiju uokolo nas. Obzirom da mi 'živimo' sa našim prostorom on izražava naše unutarnje stanje. Najbolji korak kako unutar sebe i svog života vratiti aktivnu energiju i vitalnost te pokrenuti svoju volju upravo počiva na vanjskom pospremanju nereda. To je fizički vrlo vidljivi pomak i on nam dopušta da naš napredak napravimo u veselom tonu.
Kroz poznavanje Bague, odnosno gdje je smješteno koje polje 'životnog područja', konkretno možemo svaki nered detektirati i povezati sa određenim dijelovima života gdje se nalazi 'zastoj' ili 'praznina'.
Već nakon osvještavanja ovog djela vašeg prostora stvari u vašem životu se počinju vrlo brzo mijenjati - jer se kvalitetnom energijom - odnosno dovođenjem 'vanjske kuće u red' omogućava priljev povoljnih prilika i novih stvari u naš život.

FENG SHUI ENERGETSKO ČIŠĆENJA PROSTORA
Akumulirana negativna energija u prostoru znači da su svaka emocija, svaki događaj i utjecaj izvana zapravo energije koje se 'skupljaju' u našem prostoru i samim time mi ih osjećamo kao naše. Samo energetsko čišćenje preporuča se barem jednom godišnje kao blagoslov prostora i 'dovođenja' svježe energije u prostor koja tada može nesmetano cirkulirati bez 'starih sjećanja'. Ujedno postoje mnoge situacije nakon kojih se preporuča energetsko čišćenje prostora - svađe, bolesti, preseljenje, želja za aktivacijom života ....
 
Autor: Maya

 

OSVRTI
ULAZNA VRATA
AKTIVATORI
FENG SHUI ČIŠĆENJE
'KUĆA ODNOSA'
STARTKONTAKTISAVJETOVANJARADIONICEKNJIGAFENG SHUI