RADIONICE

HEALING METHOD UNION IN THE SOURCE OF SPIRITUALITY

Detalji na http://www.najnaj.hr/source.php

 

ŠKOLA FENG SHUI

Detalji na http://www.najnaj.hr/FengShuiRadionice.php

 

REIKI USUI natural healing method, usklađenja/inicijacije u I, II i III/IV stupanj

I stupanj: prolazi se kroz usklađenja odnosno otvaranje kanala kako biste jednostavnije koristili energiju. Naučiti ćete tehniku iscjeljivanja putem fizičkog dodira/polaganja ruku te ćete biti u mogućnosti tretirati sebe i druge- Uz to ćete naučiti još mnoge stvari, poput čišćenja i blagoslova kristala, tretiranja životinja, biljaka, vode, prostora... Nakon tečaja dobit ćete Diplomu i odmah postajete Reiki praktikant Usui Reiki metode iscjeljivanja.
II stupanj:   polaznik se upoznaje i sa 3 Reiki simbola te ga se uvodi u iscjeljivanje pomoću 'nefizičkog' odnosno iscjeljivanja na daljinu te upotrebu simbola na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Ovdje prestaju granice u radu sa vremenom i prostorom.
III/IV majstorski/učiteljski stupanj:- po Usui-u krajnji stupanj gdje se prima četvrti simbol kojim se zaokružuje cjelina. Nakon ovog stupnja postaje se Majstor i Učitelj Reikija, što znači da se može samostalno podučavati druge.
* svima toplo preporučam da prođu prva 2 stupnja kako ne bi 'prekidali' proces otvaranja kanala te čiščenja koje u I stupnju započinje na fizičkoj razini, a nastavlja se na II stupnju na emocionalnoj razini. Razmak između prva 2 stupnja je preporuka minimalno 3 tjedna (no sve je individualno prema osobi), osim ponavljača.
* Diplome i skripte uključene. Tečajevi se održavaju unutar 2 dana, ali sa razmakom od cca 2 tjedna radi kvalitete, eventualnih pitanja i prakse. Trajanje III/IV stupnja po dogovoru.
Ponavljanje/Obnavljanje Reikija: Obnova, radionica, (re)inicijacija, vježbanje određenog stupnja Reikija sa uključenim inicijacijama te prelazak osnova kao i praktični tretmani - vježbe. Ukoliko niste bili kod mene uključuje i moju skriptu te diplomu, a cijena je simbolična za sve: Reiki I stupanj 200,00kn, a Reiki II stupanj 400,00kn.
Voditeljica: Maya, Reiki Majstorica/Učiteljica
 

NUMEROLOGIJA

KALDEJSKA NUMEROLOGIJA: Radionica unutar koje se uče osnove kaldejske numerologie. Nakon nje će polaznici moći sami izračunavati više i manje povoljne brojeve, naučiti kako i zašto brojevi utječu na naše živote te ih eventualno neutralizirati. Ujedno se uči i kako izračunavati vlastito ili npr. ime za dijete, ili posao. Također ćete napokon moći uočiti što vam nosi vaš kućni broj i zašto vas neki brojevi 'prate' cijeli život. Ova numerologija je ujedno i čista osnova za početak razumijevanja 'šire' numerologije. Trajanje radionice 4 sata, potvrda i skripta uključena. 

TEČAJ OSNOVA NUMEROLOGIJE: Nakon ovog tečaja dobivate Temelj, ali i šri uvid u vibraciju brojeva u našem svijetu te je sa time moguće raditi već puno složenije numerološke analize koje vam mogu pomoći o razumijevanju zašto se neki brojevi ponavljaju te kako lakše proći kroz neke izazove i koji su to izazovi s kojima se susrećemo u životu. Ovdje se uči o duhovnom broju te brojevima životnog puta i cilja. Izračunavanje kompatibilnosti sa osobama, eventualnih problema u ostvarivanju nas samih, naših potencijala, kako uvidjeti neka rješenja, radimo 'numerološku natalnu kartu', životna razdoblja, točke preokreta, osobne i univerzalne godine, mjesce i dane... Uključuje kaldejsku i pitagorinu tablicu. Trajanje radionice je 8 sati, potvrda i skripta uključena. 

 

RADIONICE BY MAYA

RADIONICE 'ŽIVOT U PRAKSI':  cijena svake radionice je 300,00kn u trajanju 3 sata, max 6 sudionika

Radionice Život u praksi 1, 2 i 3: Radi se uz knjigu/Priručnik 'Život u Praksi' sa autoricom. Na prvom terminu se dobiva i knjiga. Sama radionica ide u 3 teme kao i knjiga. 

KRATKE RADIONICE: cijena svih radionica po 3 sata je 300,00kn, max 6 sudionika

RADIONICA HARMONIJE - Radionica slobodne volje gdje je tema izabrana po sastavu grupe. Unutar tih 3 sata imat ćemo rasprave, naučit ćemo nešto, vježbat ćemo, energetski se aktivirati i tretirati, pitat ćete i odgovarati ću skupno i pojedinačno. Nazovimo ju 'poluindividualnim' savjetovanjem, no kroz grupu/odnose koji su očito svima najpotrebnija lekcija. Svaka radionica se završava vođenom 'Meditacijom spajanja' - elementi iz preporađanja, spajanja, disanja, opuštanja, vizualizacije blokade...

KOLEKTIVNI OBRASCI - Radionica na kojoj se osvjetljavaju trenutno vibrirajući kolektivni obrasci i kao takve ih počinjemo 'skidati' kako bi lakše funkcionirali.

ISTINA ILI POSTOJANJE - Radionica gdje učimo što zapravo postoji, a što ne i kako smo izgubili svoje postojanje u lažnom svijetu jer laž ne postoji. Povratak u stvarnost odnosno istinu ili barem povratak na cestu/PUT.

OBILJE I RESURSI - Igra kroz koju ćemo učiti što je zaista obilje, a što zapravo resursi i zašto nemamo svi iste postavke. Pronalazimo svoje resurse i svoje bogatstvo....

IGRA MUZIKE I OSVJETLJAVANJA OBRAZACA - Igra kroz muziku i ples koja će nam otkriti što zapravo znači kada slušamo, ne slušamo, ignoriramo, izbjegavamo ili naprosto smo iritirani nekom vrstom muzike. Jednostavan način pronalaska neuravnotežene strane nas samih.

IGRA FENG SHUI KUĆA ODNOSA radimo pomoću metode pospremanja odnosno Feng shui-a koji nas usklađuje sa energijom i daje nam potreban prostor i povoljne prilike (u ovom slučaju osobe) u život. Ovdje 'čistimo' odnose, jer je to ponekada ono što nas koči. I oslobađamo prostor za nove ljude, jer kako da vam dođe kvalitetna osoba u život ako nema gdje?...predznanje nepotrebno. Više na linku http://www.najnaj.hr/KucaOdnosa.php

EMOCIONALNE RUPE - Metoda koja obuhvaća obranu nas samih, a unutar radionice prolazimo i obranu od slučajnih nametnika.

SPOJ NA STUP VJERE- Stup vjere je također radni dio knjige koji se bavi time kako se ponovno povezati sa Izvorom i što to zapravo znači u praktičnom smislu.

* više o knjizi na linku http://www.najnaj.hr/knjiga.php

PREKO HRANE DO SVOJIH POTENCIJALA/KARAKTERA – Osvještavanje uravnoteženih odnosno neuravnoteženih dijelova sebe kroz naše primarne potrebe: sve što konzumiramo te uviđanje koji su nam ”obrasci već pregorjeli, a koje još nismo ni stavili kuhati”.

IGRA PRIHVAĆANJA PREKO ASTROLOŠKE KARTE - Prihvaćanje cjeline 12 znakova - preko osobne karte i njezinih aspekata, osvještavamo svaki dio (važno je da nas i nema više od 6 - svatko 'drži' 2 krajnosti odnosno ravnotežu 2 znaka ili 2 kuće). Ovdje također tražimo uzrok neravnoteži (izbjegavanje, ignoriranje, prenatrpanost), ali u ovom slučaju preko astrologije koja nam doista pruža krasan uvid...predznanje nepotrebno.

 

UNION IN THE S.O.S.
FENG SHUI
STARTSAVJETOVANJA/TRETMANIRADIONICEKNJIGE/PRIRUČNICIKONTAKT