NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA: RADIONICE I TEČAJEVI

KALDEJSKA NUMEROLOGIJA
- Cijena 400,00kn, trajanje 4 sata, potvrda o završetku i skripta uključeni.

Radionica unutar koje se uče osnove kaldejske numerologije te traje okvirno oko 4 sata (skripta uključena). Nakon nje polaznici će sami moći izračunavati svoje više i manje povoljne brojeve, naučiti kako i zašto brojevi utječu na naš život, te ih eventualno neutralizirati. Ujedno se uči i kako izračunavati vlastito ili npr.ime za dijete i što vam to ime nosi. Također ćete moći napokon i uočiti što vam nosi vaš kućni broj, zašto vas neki brojevi 'prate' cijeli život....

Inače i unutar samog Feng shui-a koristi se ova numerologija kao dodatak simbolizmu, kućnim brojevima i ostalom, a kaldejska numerologija je ujedno i čista osnova za početak razumijevanja 'šire' numerologije.
Dotaknut ćemo se i Osobnog broja :)

TEČAJ NUMEROLOGIJE
- Cijena 800,00kn (2 x 400,00kn), trajanje 8 sati (2 x 4 sata), potvrda o završetku i skripta uključeni.

Brojevi su oduvijek prisutni oko nas i definiraju skoro sve u našem svijetu. Osim Radionice Kaldejske numerologije u našem prostoru možete proći i Tečaj Numerologije nakon kojega dobivate Temelj, ali i širi Uvid u vibraciju brojeva u našem svijetu, te nakon toga je moguće raditi već puno složenije numerološke analize koje vam mogu pomoći o razumijevanju zašto se neki brojevi ponavljaju, kako proći lakše uz neke izazove i koji su to izazovi s kojima se susrećemo u životu.

Ovdje se uči o brojevima sudbine, životnog puta i cilja. Izračunavanje kompatibilnosti sa osobama, eventualnih problema u ostvarivanju nas samih, naših potencijala, kako uvidjeti neka rješenja, učimo napraviti 'natalnu numerološku kartu', životna razdoblja, točke preokreta, osobne i univerzalne godine, mjesece i dane..... Uz tablice Kaldejske uključuje i tablice Pitagorine numerologije. Širi temelj od same Kaldejske numerologije za veliku granu znanosti Numerologije. Nakon ovog tečaja sposobni ste izraditi numerološku analizu 'širokog' spektra za druge i sebe.

* bilo bi poželjno završiti i jednu i drugu zbog šireg razumijevanja, no nije uvjet *

 

Voditeljica: Maja Cavrić - Maya
Duhovna Iscjeliteljica, Savjetnica i Učiteljica te Spisateljica 
 
 
 
UNION IN THE S.O.S.
REIKI
FENG SHUI 1
FENG SHUI 2
NUMEROLOGIJA
'ŽIVOT U PRAKSI'
RADIONICA HARMONIJE
LJETNE RADIONICE
STARTKONTAKTISAVJETOVANJARADIONICEKNJIGAFENG SHUI